Повідомити новину

Поширити:

Млинці – це класична страва, яку можна приготувати за кілька хвилин і насолоджуватися безліччю варіантів подачі. Вони можуть бути солодкими або солоними, з різними начинками чи топінгами, що робить їх ідеальними для будь-якого приводу.

Ми зібрал прості рецепти млинців, які можна приготувати за 5 хвилин.

Млинці на молоці

Для того, щоб приготувати млинці на молоці, потрібні такі інгредієнти:

  • яйця – 2 шт.
  • цукор – 40 г
  • сіль – дрібка
  • ваніль – до смаку
  • масло – 20 г
  • борошно – 70 гмолоко – 200 мл
  • яблуко – 1 шт.

Як готувати млинці на молоці

Для того, щоб приготувати млинці на молоці з яблуками, приготуйте тісто для виробів. Пересипте борошно в блендер, додайте молоко, цукор та сіль.

Ретельно збийте інгредієнти, а потім вилийте ополоник суміші на розігріту пательню. Тоді вироби будуть смачнішими та менш небезпечні для вимирання

Млинці на воді

Щоб приготувати вареники на воді, треба ці продукти:

  • борошно – 300 г
  • мінеральна вода – 700 мл
  • цукор – 3 ст. л.
  • сіль – 0,5 ч. л.
  • соняшникова олія – 5 ст. л.

Як готувати млинці на воді

Щоб приготувати млинці на воді, змішайте всі інгредієнти для них. Щоб уникнути грудочок, можна спершу поєднати сухі інгредієнти, а потім додати до них рідкі – такий крок допоможе прибрати велику кількість бульбашок від грудочок

Смажте млинці на воді до золотистої скоринки, а потім за бажанням присипте цукровою пудрою або прикрасьте сиропом чи джемом.

Марокканські млинці

Для приготування цих незвичних марокканських млинців, потрібні ці продукти:

  • борошно – 30 г
  • манка – 250 г
  • цукор – 3 ст. л.
  • сіль – 1/4 ч. л.
  • какао – 10 г
  • сухі дріжджі – 5 г
  • розпушувач – 10 г
  • тепла вода – 500 мл
  • начинка Абрикос та Вишня – упакування

Як готувати марокканські млинці

Для того, щоб приготувати темні марокканські млинці з шоколадним смаком, спершу змішайте разом всі сухі інгредієнти. Після цього потрібно влити воду та перемішати масу блендером протягом двох хвилин.

Накрийте посуд рушником і поставте в тепле місце на 15 хвилин. Розігрійте пательню, не додаючи масло.

Вилийте на пательню трохи тіста для млинців та смажте виріб тільки з одного боку протягом 2-3 хвилин.

Важливо не пересмажити млинці, тому знімайте вироби з пательні, щойно поверхня млинця стане “сухою”. Викладіть в центр кожного млинця начинку та зліпить краю тіста, наче вареник.