Якщо любите крабові палички, але стандартні страви з ними вже набридли – пропонуємо приготувати крабовий салат по-новому. Цей рецепт ідеально поєднує хрусткі овочі, ніжні палички та пряну заправку. Називається цей салат Кані Сарада і походить із Японії. До речі, саме японці винайшли крабові палички.
Інгредієнти для салату:
Інгредієнти для заправки:
Кунжут підсмажте на сухій сковороді до золотистого кольору. Крабові палички розгорніть і складіть одна на одну. Наріжте дуже тонкою соломкою. Огірок і моркву так само наріжте спочатку смужками, а потім дрібною соломкою. Або скористайтеся теркою для моркви по-корейськи.
Для заправки змішайте майонез, соєвий соус і рідкий мед. Якщо хочете зробити салат гострішим, додайте в заправку гострий соус чилі. Змішайте крабові палички з огірком і морквою. Посипте кунжутом і полийте соусом.