Печінковий торт – одна з популярних страв на святковому столі. Але хто сказав, що не можна зробити собі маленьке свято у будні?
Для цього рекомендуємо скористатись рецептом печінкового торта від Володимира Ярославського. Його шеф-кухар опублікував у своєму інстаграмі.
Я не знаю, як ви до нього ставитеся, а для мене це щось неймовірно смачне й з дитинства. Я із задоволенням зʼїм шматок, може, другий, а може, ще більше, якщо побачу його десь на святі. А ще всі ми знаємо, що печінка корисна! – наголосив Ярославський.
Інгредієнти для одного великого торта (26 сантиметрів пательня):
600 грамів печінки
220 грамів молока
3 великих яйця
120 грамів обсмаженої цибулі
110 – 120 грамів борошна
сіль, перець
30 грамів олії
300 грамів моркви
350 грамів (+200 грамів цибулі піде у млинці)
200 грамів плавленого сиру
~350 грамів майонезу
2 жовтки
330 грамів олії без запаху
40 грамів зернової гірчиці
60 грамів сметани
сіль, перець, яблучний оцет або лимонний сік – на ваш смак
Приготування:
Смачного!