Повідомити новину

Поширити:

Тактильний відгук із супутнім клацанням — характеристика, яка незмінно асоціюється з натисканням клавіш. Але фоновий шум може негативно відбиватися на рівні концентрації та зосередженості на виконанні поставленого завдання. Відмінне рішення — безшумна клавіатура, яка ідеально підходить для будь-яких цілей: професійної діяльності, навчання, розваг. Огляд ключових особливостей цієї серії дасть змогу вибрати оптимальну за всіма параметрами модель.

Лінійні перемикачі та їхні переваги

Це популярний варіант у механічних периферійних пристроях, який найчастіше представлений у двох видах: MX Black/Red, а також аналогах, розроблених конкретним брендом. Серед ключових характеристик виробів цього типу варто відзначити такі:

  • плавне натискання завдяки постійному опору на заданому рівні;
  • відсутність тактильних відчуттів, що дає змогу працювати максимально швидко і продуктивно;
  • мінімальний рівень шуму, особливо порівняно з тактильними і тактильно-аудіальними перемикачами.

Механічні клавіатури з лінійними перемикачами універсальні та добре підходять для різних завдань. А легкість і м’якість кожного натискання позбавляє кисті надмірного напруження, завдяки чому знижується втома. І геймер може насолоджуватися комфортом, навіть приділяючи відеоіграм довгі години.

Конструкція безшумної клавіатури

Для усунення сторонніх звуків виробники використовують різні розробки. Зберігати тишу допомагають такі елементи:

  • амортизуючі деталі, які гасять звук удару клавіші об корпус клавіатури.
  • прошарок із піни високої щільності для поглинання та розсіювання звуків;
  • алюмінієва пластина для зниження рівня вібрації, що значно зменшує шум.

Корпус може бути як металевим, так і пластиковим. Звукоізоляційне покриття — запорука комфорту під час роботи. А головне, посилена конструкція стане гарантією тривалого терміну експлуатації виробу та його стійкості до зношування.

Чому варто купити безшумну клавіатуру в інтернет-магазині Зона51

Функціональні периферійні пристрої з яскравим підсвічуванням, широким набором корисних опцій і зниженим рівнем шуму актуальні з низки причин:

  • можливість працювати або грати в будь-яких умовах, зокрема в нічній тиші;
  • підвищення продуктивності завдяки усуненню сторонніх звуків, що негативно впливають на концентрацію;
  • відсутність дискомфорту для оточуючих.

Безшумні моделі — відмінне рішення, яке подарує особливий користувацький досвід. Головне, вибирати товари відомих виробників, зокрема Razer, HyperX, Hator, Logitech, якість яких підтверджено сотнями позитивних відгуків.