Повідомити новину

Поширити:

Поліція Тернопільскої області затримала п’яного водія легкового авто, який на швидкості наїхав на мотоблок. Внаслідок ДТП загинула пасажирка мотоблока, водія сільськогосподарського транспорту бригада медиків швидкої допомоги госпіталізувала з важкими травмами в реанімацію.

Аварія сталася близько 18:00 21 серпня на автодорозі в межах села Біла Тернопільського району. На місце ДТП очевидці викликали правоохоронців та швидку медичну допомогу. Поліцейські, які прибули на виклик, з’ясували, що, за попередніми даними, водій автомобіля Volkswagen Golf зіткнувся з мотоблоком. Внаслідок ДТП водія мотоблока госпіталізували до лікарні, а пасажирка загинула від отриманих травм.

«Водієм Volkswagen Golf виявився 49-річний житель Тернополя. Поліцейські затримали його та взяли в нього зразки крові для перевірки на вміст алкоголю», – повідомили в поліції.

Правоохоронці факт ДТП внесли до ЄРДР за ч. 3 ст. 286-1 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, якщо вони спричинили смерть потерпілого).

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Джерело: Національна поліція Тернопільської області