Повідомити новину

Поширити:

40Міністр інфраструктури Володимир Омелян обіцяє прямі поїзди до моря і Карпат для низки регіонів України.
Міністр інфраструктури Володимир Омелян доручив Укрзалізниці переглянути графіки руху, а також призначити додаткові потяги в курортні регіони на літній період. Про це Омелян написав на своїй сторінці в Facebook.
За його словами, одним з першочергових операційних завдань для української залізниці є забезпечення сезонних перевезень громадян до місць відпочинку протягом літніх місяців.
“Історично кілька регіонів залишалися без зручних прямих поїздів до узбережжя Чорного моря і карпатського регіону. Пасажири були змушені їздити з пересадками”, – пише міністр.
З цієї причини, Омелян дав доручення Укрзалізниці переглянути розклад і призначити прямі додаткові поїзди до Миколаєва і Херсона з Ковеля, Луцька, Рівного, Чернігова, Житомира, Сум та Чернівців і влаштувати прямий зв’язок між Запоріжжям та Івано-Франківськом та Ворохтою, між Ужгородом і Херсоном.
“Сезон відпусток вже не за горами, тому важливо, щоб додаткові поїзди були призначені якомога швидше. Відкриття продажу квитків на ці потяги дозволить громадянам заздалегідь спланувати свій відпочинок”, – пише Омелян.