Повідомити новину

Поширити:

П’ятеро тернополян взяли участь у чемпіонаті світу з жиму штанги лежачи, який завершився у Вільнюсі (Литва). Участь у цих престижних змаганнях брали понад сімсот представників різних країн, які змагались у всіх вікових групах. В результаті тернопільські спортсмени привезли зі столиці Литви дві срібних та три бронзових нагороди.
Як повідомляє Тернопільська федерація пауерліфтингу, серед юніорок у ваговій категорії 57 кг третє місце здобула Альона Канюка (випускниця ТДМА), серед жінок у ваговій категорії до 47 кг третю сходинку посіла Марія Полянська (студентка ТНПУ ім. В. Гнатюка) і у ваговій категорії до 57 кг теж бронза у Мар’яни Коляденко (випускниця ТНПУ ім. В. Гнатюка). Тренери спортсменок – Погребінський В.А., Лисий І.В., Лиса А.В., Злочовський А.П.
А от в активі юнаків два «срібла»: Ігор Грошко (студент ТНПУ ім. В. Гнатюка) посів друге місце у ваговій категорії до 83 кг, а Вадим Музика (студент ТНТУ ім. І. Пулюя) здобув срібну нагороду у ваговій категорії до 59 кг. Тренуються хлопці під керівництвом І.В. Лисого, А.В. Лисої, А.П. Злочовського.
Всі спортсмени є вихованцями КУТОР «ТО ДЮСШ з літніх видів спорту» та спортивного клубу «Олімп».
Загалом, як інформує Національна Федерація пауерліфтингу України IPF, у командному заліку чоловіча збірна України посіла на чемпіонаті світу друге місце, а жіноча збірна – третє. Також треті місця зайняли наші збірні серед юнаків, юніорів та юніорок.
 

Теги: спорт