Повідомити новину

Поширити:

Виробництво брикетів для опалення є одним з найпопулярніших видів бізнесу. У зв’язку з подорожчанням електроенергії та природного газу багато домогосподарств та навіть закладів перейшли на опалення твердопаливними котлами. Тому вироблені з відходів харчової чи деревообробної промисловості паливні брикети стали дуже жаданими у споживачів. У виграші залишаються обидва боки: підприємці отримають додатковий прибуток, а споживачі відносно дешевий матеріал для опалення будинків. Позитивно це впливає й на екологію, адже звільняється місце для складування відходів, вони не розкладаються та не шкодять середовищу, що оточує.

Як працює гідравлічний прес та для чого він потрібний

Гідравлічний прес для брикетів діє наступним чином:

  • сировина знаходиться у місткості;
  • за допомогою поршня вона потрапляє до пресувальної камери;
  • в камері створюється підвищений тиск та відбувається ущільнення сировини;
  • готові брикети охолоджуються та потрапляють на транспортування у накопичувальний бункер.

В залежності від потреб підприємства, лінія може комплектуватися додатковими бункерами, насадками для пресування різної форми та розмірів і системою пакування готової продукції.

Переваги гідравлічного преса для брикетування

У порівнянні з іншими системами, гідравлічний прес для брикетування має низку переваг. Це:

  • економічність;
  • мобільність;
  • надійність та довговічність;
  • екологічність;
  • можливість інтегрування в обладнання, що вже існує.

Гідравлічний прес для брикетування є вигідною інвестицією, що дуже швидко окупається та починає приносити прибуток, роблячи бізнес ще більш рентабельним та вигідним.

Де купити гідравлічний прес для виробництва паливних брикетів якісний недорого

РМП БІОЕНЕРГІЯ пропонує великий вибір якісного обладнання для виробництва паливних брикетів та гідравлічні преси https://rmpbio.ua/katalog/briketuvannya/gіdravlіchnі-presi/ від кращих світових брендів за помірними цінами. Співробітники компанії розроблять індивідуальний проєкт під потреби конкретного клієнта, порекомендують потрібне обладнання, змонтують його на місці, проведуть пусконалагоджувальні роботи та забезпечать гарантійне та післягарантійне обслуговування, за потреби поставлять оригінальні запчастини.

Співробітництво з «РМП БІОЕНЕРГІЯ» – це надійно та вигідно для вашого бізнесу.