Повідомити новину

Поширити:

Сьогодні, 9 листопада, навколішки та з великим жалем, жителі Гусятина зустріли тіло загиблого військового Олександра Романцова.

Т.в.о. командира 2-ї стрілецької роти, капітан Олександр Романцов загинув у бою з ворогом, 6 листопада, біля с.Роздолівка Бахмутського району Донецької області.
Олександр Романцов народився 14 липня 1971 року у селі Гусятин Чемеровецького району Хмельницької області. Працював викладачем у Гусятинському коледжі, інструктором у автошколі, у Районному споживчому товаристві Чемеровецького району.
Від 2014 року був на фронті. Із перших днів повномасштабної війни Олександр був призваний на військову службу до лав Збройних Сил України.

У Героя залишились мати Євгенія Михайлівна, дружина Ганна і четверо дітей. Світлані 26 років, Валентині 21. Доньці Олександрі 19 років, в синові Василеві у липні виповнилось 18.

“Поминальна панахида за військовослужбовцем відбудеться сьогодні, 9 листопада 2022 року, о 18:00 год, Чин похорону — 10 листопада 2022 року о 13:00 год.” – повідомляють у громаді.

Щиро співчуваємо рідним і близьким. Вічна пам’ять Герою!