Повідомити новину

Поширити:

Учениці комунального закладу Тернопільської обласної ради колегіуму для дівчат «Знамення»  відвідали Відень.  Сестри Згромадження св. Франциска гостинно зустріли та прийняли колегіанток, а також організували цікаві екскурсії столицею. Дівчата відвідали найславетнішу споруду Відня – собор Святого Стефана,  побували на Літургії у храмі св. Варвари, де молилися спільно із українцями, що тепер мешкають у Відні, але бережуть пам’ять про своє коріння та свою віру. Усі разом просили Бога про мир у нашій державі та світі. Наступним етапом подорожі був візит до імператорського палацу династії Габсбургів  – Шюнбрунна.

Під час перебування у Відні  колегіантки  спілкувалися з однолітками –  учнями школи св. Франциска, удосконалювали знання англійської мови та мали можливість побачити, яким є навчальний процес  у ровесників з Австрії.
Ця подорож завершилась екскурсією  у маленькому угорському містечку – Марія Повч – одному із двадцяти Європейських Марійських Духовних центрів. Пресвятій Богородиці колегіантки принесли найщиріші молитви,  просили за мир в Україні та гучною колядою прославляли Новонародженого Спасителя, пише znamennia.blogspot.com