Повідомити новину

Поширити:

Ще одна сумна звістка про загиблого українського героя надійшла на Тернопільщину. На фронті загинув мешканець селища Велика Березовиця, 43 – річний захисник Михайло Колодчук.

Відданий Військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність свій останній бій воїн прийняв 17 серпня, повідомляють у Великоберезовицькій громаді.

“З сумом повідомляємо, що на фронті загинув мешканець селища Велика Березовиця, військовослужбовець Михайло Анатолійович Колодчук 27.09.1981 року народження. Михайло Колодчук був молодшим сержантом кулеметного взводу роти вогневої підтримки військової частини А4056. Загинув 17 серпня 2024 року виконуючи бойове завдання в районі населеного пункту Птиче Покровського району Донецької області.
У Героя залишилась мати Любомира, сини Андрій та Юрій, брати Анатолій і Василь, які також у складі Збройних сил України захищають Батьківщину.
Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Михайла! Вічна та світла пам’ять воїну!” – йдеться у повідомленні.