Повідомити новину

Поширити:

Основна увага спеціалістів Держпродспоживслужби спрямована на дотримання ветеринарно-санітарних вимог при торгівлі на ринку м’ясом, м’ясопродуктами, молоком, молокопродуктами рибою та рибопродуктами.
В ході проведеної роботи  було встановлено, що незважаючи на офіційне попередження про необхідність дотримання температурного режиму при реалізації швидкопсувних харчових продуктів на ринку, окремі суб’єкти господарювання здійснювали торгівлю  ковбасними та молочною продукцією без дотримання температурного режиму на етапі постачання та реалізації.
Під час обстеження вилучили з реалізації 10 кг молочної та м’ясної продукції (сир, масло, м’ясні хлібці, кров’янки, ковбасні вироби),  які були без належного маркування та щодо яких неможливо встановити простежуваність.