Повідомити новину

Поширити:
Спробуйте приготувати за за цим рецептом. Вони виходять такі смачні, наче з бочки, такі, як колись були у бабусі. готуйте та смакуйте.
На 5-літрове відерце вам знадобиться: 2,5 л води, 50 г солі, 25 г цукру, петрушка, 2 суцвіття кропу, помідори, листя хріну, 1 гострий перець, 5 зубків часнику, 1 столова ложка гірчиці.
Приготування: Виберіть тверді помідори, бажано товстошкірі й без тріщин. Добре помийте й просушіть. Тим часом на дно відерця покладіть кріп, петрушку, часник, хрін та наріжте гострий перчик. Потім викладайте помідори.
Зверху на помідори покладіть петрушку й закрийте поверх листочками хріну. Перед цим воду треба закип’ятити й прохолодити. У охолоджену воду покладіть сіль, цукор і добре перемішайте до розчинення.
Залийте цим розчином помідори, а зверху притрусіть гірчицею. Щільно закрийте відро кришкою й поставте у прохолодне місце, щоб квасилися. Якщо не хочете чекати до зими, то поставте їх у теплому місці й через 5 днів можна буде куштувати. Смачного!