Повідомити новину

Національну соцмережу Pleex
Поширити:

Відомо, що навесні в Україні почала працювати нова соцмережа під назвою Pleex. Її засновником є наш земляк, Є.Комаров, який надихнувся ідеєю створення спільноти, що реально стане об’єднувати людей. Щобільше, ця платформа є гідною альтернативою іншим тому, що в інтерфейсі переважають різні спільноти з цікавими темами, серед яких можна обрати ті, що найближчі користувачам. Тим часом, щоб трохи перепочити, можна відчинити ігровий клуб, який надає безкоштовний доступ до сотень ігрових автоматів.

Детальніше про відмінності Pleex від інших соцмереж

В першу чергу, Pleex орієнтована на відпочинок, співпрацю або здорове спілкування між українцями. Тобто, відразу після реєстрації, людині стануть доступними цікаві спільноти за темами: музики, новин, інновацій, медицини тощо. При цьому, проєкт передбачає:

  • Повну відсутність ботів та спамерів;
  • Надання учаснику повного контролю над пошуковими видачами;
  • Можливість рекламування власних робіт за допомогою комерційних посилань у відповідних спільнотах. По-перше, це безкоштовно, а по-друге – додає популярності самій спільноті.

За словами Комарова, новий сайт для спілкування має певні правила, які зокрема запобігають негативній або фейковій інформації. Для модерації коментарів та дописів залучені фахівці. Тому, якщо публікація порушує правила, її можуть видалити.

До речі, у Pleex є й своєрідна програма лояльності, яка допомагатиме учасникам заробляти цифровий актив PLX. Ці монети надаватимуться за кожен крок у межах проєкту, тому вони є більш як символами персональних здобутків та активності. Зокрема, коштом цієї “валюти” користувачі матимуть змогу, до прикладу, замовити місце під рекламу в обраній спільноті.

Національну соцмережу Pleex

Додаткові переваги української соцмережі

Новітньою фішкою Pleex є наявність допоміжних ШІ-інструментів, які можна застосовувати для створення окремих публікацій або цілих спільнот. Наприклад, у тексті можливо створити примітку про спойлер або обмеження за віком. При цьому, проєкт орієнтований на міцні спільноти осіб, а не окремих особистостей, які прагнуть до слави.

Тут можна проводити час з користю та заразом, отримувати нових знайомих, друзів за інтересами. Ба більше, ця соцмережа є повністю україномовною, що безперечно сподобається нашій аудиторії. І наостанок, тут потрібно проходити верифікацію за допомогою Дія.Підпису, що забезпечить гарний захист.