За кілька останніх років відомий український журналіст і телеведучий Костянтин Грубич уже не вперше відвідує у наше місто. Зазвичай найдовше він затримується у свого друга – відомого тернопільського ресторатора Ігоря Парія. Якось вони разом навіть Стрітення Господнє зустрічали «На майдані» (так називається бар на бульварі Данила Галицького), частуючи тернополян делікатесами.
І ось, почувши про те, що 13-14 травня на Співочому полі пройде мистецький фестиваль, приурочений Дню Матері, Костя зголосився взяти участь у кулінарних витребеньках місцевих кухарів. Безпосередньо біля їхніх наметів у парку Національного Відродження він планує дати кілька майстер-класів для всіх охочих та допоможе Ігорю Парію з колегами встановити новий гастрономічний рекорд з приготування старовинної української страви.