Повідомити новину

Поширити:

У зв’язку зі швидкими темпами життя, а віднедавна ще зі складною ситуацією в країні, люди постійно стикаються зі стресами и переживаннями. Саме через такі відчуття порушується звичний режим. Він призводить до погіршення апетиту, відсутності бажання займатися приготуванням страв, організовувати посиденьки з колегами, друзями, родичами, коханими людьми.

Доставка їжі Тернопіль: СРФМ пропонує замовити страви з будь-якого із 7 автентичних закладів!

Сім’я ресторанів Файного міста завжди прагне, щоб Ви завжди залишалися здоровими, ситими та щасливими. Для неї важливо, щоб у Вас не втрачались сімейні зв’язки. А це не лише родинне спілкування, а й підтримка комунікації з друзями, колегами, другою половинкою. Саме тому СРФМ запрошує відвідати наступні заклади, в яких Ви неодмінно знайдете щось улюблене для себе. Ресторани Файного міста – це:

  1. На Небі. Це концептуальний ресторан української кухні у сучасній інтерпретації. Тут завжди смачно та по-домашньому. А прихильникам м’яса та овочів пропонуються вишукані страви на грилі. Вони готуються у величезному куполі, розташованому у самому центрі закладу.
  2. Паб Файне. Замовити їжу тут неодмінно захочуть любителі української і європейської кухні. Меню настільки різноманітне, що обрати страву зможе кожен бажаючий. Тут представлені різні позиції, починаючи від піци чи хачапурі і закінчуючи панськими дерунами, варениками у сучасній подачі.
  3. Клуб Файного. Їжа у цьому закладі нагадує ту, яка подається у пабі Файного. Так, СРФМ запрошує скуштувати смаколики української та європейської кухонь. Відвідувачів манить ще й затишний інтер’єр, в якому створюється особлива атмосфера. Смаколики можна покуштувати як всередині ресторану, так і за його межами. Адже тут можна замовити доставку їжі.
  4. Янг. Не всі заклади Тернополя можуть запропонувати такий величезний асортимент суші, ролів і інших страв паназіатської кухні. В меню пропонуються як традиційні, так і авторські смаколики. Те, які краще обрати, залежить лише від Вас і Вашого настрою.
  5. НОНАМЕ. Якщо бажаєте поринути в запальну мексиканську атмосферу, тоді Вам слід замовити їжу онлайн з цього автентичного закладу. У ресторані створюються різноманітні кулінарні шедеври, починаючи від класичних такос і бурітос і завершуючи ексклюзивними десертами. Щоб насолодитися ситними, ароматними та смачнющими смаколиками, рекомендується замовити їжу Тернопіль.
  6. Пасаж Адлера. А чи знали Ви, що бургер – це не просто булка з котлетою? Така страва може подаватися з різноманітною начинкою. Скуштуйте ексклюзивні бургери у Тернополі, які по смаковим властивостям суттєво відрізняються від тих, які готуються в звичайних фаст-фудах. Доставка їжі Тернопіль здійснюється як по місту, так і по передмісті. Страви американської кухні з рідними галицькими нотками привозяться ще гарячими, тому Ви неодмінно відчуєте їхній неповторний смак.
  7. Ян Амор. Завітавши на сайт чи встановивши мобільний застосунок, Вас, як любителя французької кухні, неодмінно зацікавить даний ресторан. Тут панує затишна та романтична атмосфера, яка ідеально підходить для побачень, освідчень і навіть невеличкого весілля. В меню представлені страви, що готуються з використанням морепродуктів преміум-класу. Тут також є устриці, які чудово смакують з ігристим вином.

Тернопіль доставка їжі пропонується з даних закладів. Це дає можливість залишитися вдома чи на робочому місці, весело провести час в гостях чи на природі.

Замовити їжу у СРФМ – підтримати фінансово ЗСУ!

Доставка їжі Тернопіль Файне місто – це чудова нагода не лише смачно та ситно поїсти, а й допомогти нашим мужнім захисникам. СРФМ кожних 10% з чеку відправляє на потреби ЗСУ. А це означає, що замовляючи страви та напої тут, Ви надаєте пітримку воїнам, які захищають наші домівки і дають нам всім можливість розплющити зранку очі і побачити новий день! Разом ми – сила! Разом до перемоги! Слава Україні!