Повідомити новину

Поширити:

59Тернополяни намагаються якомога швидше отримати на руки “папери” і здійснити заповітну мрію – виїхати на заробітки закордон.
Відповідно одразу з`являються спритники, які “допомагають” у зборі пакету документів та їх позачергового подання до пункту прийому візових анкет. Одного з таких посередників затримали співробітники управління захисту економіки Тернопільщини.
Як повідомив керівник управління Василь Мокрицький, до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 369-2 КК України задокументовано факт зловживання впливом зі сторони суб’єкта підприємницької діяльності. 39-річний бізнесмен – житель села Дичків Тернопільського району вимагав та отримав неправомірну вигоду в розмірі 270 Євро від жителя області.
Зловмисника взяли на гарячому. До слова, серед документів, зібраних на подання візи, правоохоронці знайшли архівну довідку, видану Державним архівом Львівської області, до якої внесено недостовірні відомості щодо переселення родичів прохача з території сучасної Республіки Польща на територію України.
На даний час вирішується питання щодо оголошення зловмисникові підозри у вчиненні кримінального правопорушення та обрання останньому міри запобіжного заходу.
teren.in.ua