Смачні «пігулки», які покращать пам’ять

721-300166Щоб стати кмітливим, не забувати про важливі справи і наповнити мозок свіжими ідеями, потрібно правильно харчуватися. Про це заявили вчені.

Вони назвали кілька продуктів, завдяки яким значно покращується розумова працездатність. Наприклад, жирні кислоти, що містяться в будь-якій морській рибі, сприяють роботі мозку. Особливо корисна така риба для вагітних жінок, а дітям треба давати морську рибу вже з 9 місяців.

Не менш корисні молочні продукти: сир і молоко. Завдяки їм людина ефективніше будує логічні ланцюжки і краще запам’ятовує.

Пам’ять покращують також будь-які бобові.

Стимулюють роботу головного мозку і помідори. Вони однаково корисні як сирі, так і після термічної обробки.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*