Повідомити новину

Поширити:

За даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств Тернопільщини в І кварталі 2017 року грошові витрати на харчування в середньому за місяць становили 2915 грн. Вартість харчування в середньому на одну особу склала 33 грн на добу.
На купівлю хліба і хлібопродуктів домогосподарства спрямували 18,0% грошових витрат, на м’ясо і м’ясопродукти – 16,2%, на молоко, сир та яйця – 13,2%, на олію та жири – 9,5%, на рибу та рибопродукти – 9,0%, на цукор, шоколад та кондитерські вироби – 8,9%, на фрукти – 7,0%, на безалкогольні напої – 6,4%, на овочі, включаючи картоплю – 4,2% та 4,0% – на інші продукти харчування. Частка сукупних витрат на харчування поза домом склала 3,6%.
 
 
 
 
Головне управління статистики
у Тернопільській області