Чому стейки ресторану НА НЕБІ варті того, щоб Ви їх скуштували?

Ідеально просмажений ззовні та соковитий усередині стейк — гастрономічна мрія любителів м’яса! Насправді, приготувати цю страву правильно дано не кожному кухарю, але майстри НА НЕБІ роблять це бездоганно! Якщо Ви досі не куштували смачний стейк у м. Тернопіль, обов’язково завітайте до цього закладу на фантастичну вечерю, адже тільки тут подають таке м’ясо, від якого неможливо відірватися!

 

Стейк на грилі у ресторані NA NEBI: чому варто їсти саме тут?

Juicy steak medium rare beef with spices on wooden board on table. dry aged. Served with potatoes and tomato sauce. Still life

 

У цьому закладі справжній культ страв, приготованих на грилі. Професійне обладнання, вправні кухарі та першокласні продукти дають змогу приготувати бездоганний стейк на грилі, якого просто не можливо створити на домашній кухні. У цій справі важливо дотримуватися певних правил відбору компонентів, власне приготування та подачі страви, про що знають тільки професіонали. Що радимо замовити у першу чергу:

  • T-bone.
  • Рібай.
  • З яловичої вирізки стейк. Ресторан подає його з пікантним соусом з перцю.
  • Стейк свиного ошийка в ароматних травах.
  • Якщо Ви не їсте м’яса, є рибна пропозиція — сом у цитрусовій глазурі з печеними овочами.

У чому секрет фантастичного смаку стейків у цьому закладі, чому інші ресторани Тернополя не здатні конкурувати з ним? Все просто:

  • Відбірні продукти, свіжі м’ясо та риба, що не проходять заморожування.
  • Правильний посуд та професійний гриль, що допомагають рівномірно просмажити продукт, не пересушуючи його.
  • Бездоганне просмаження + гармонійне поєднання гарніру та вина + тонкощі приготування і подачі, яких навчила своїх кухарів Сім’я ресторанів Файного Міста.

Великий шматок соковитого м’яса, від хрумкої скоринки якого можна просто захлинутися слиною, незабутній смак та аромат, що затьмарюють розум — сучасна українська кухня ще ніколи не була такою смачною та самобутньою! Варто один раз скуштувати, ніж декілька разів про це читати. Просто завітайте на вулицю Олени Кульчицької 2-А (шостий поверх) до ресторану НА НЕБІ і Ви зрозумієте, чому на дегустацію стейків тут завжди черги! До речі, радимо завчасно забронювати столик, бо там щодня людно, позаяк доступно і дуже смачно.

 

Ресторан української кухні, в якому приємно відпочивати

 

Гриль і вино є в основі концепції закладу, цей ресторан української кухні подає саме ті страви, якими найбільше полюбляють ласувати українці тут і зараз. Ви будете приємно вражені меню та винною картою, в якій зібрано чудові вина Старого і Нового світу українського та закордонного виробництва.

Сучасний, стильний і модерново самобутній — інші ресторани у Тернополі заздрять шаленій популярності NA NEBI! Мусимо зазначити, що ця популярність цілком заслужена, Ви просто зобов’язані перевірити на собі їх бездоганний сервіс та смачну кухню. Офіціанти порадять гармонійне поєднання їжі та напоїв, позаяк вайнпейринг у Тернополі взяв свій початок саме з цього закладу! Ознайомитися з меню можна заздалегідь на https://fainemisto.com.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*